Boului cu Dacia

TM-xx-RFF, tin sa te anunt ca am avut si eu Dacia 1300, si cand o aveam nu mergeam ca tine. Stiam ca nu am frane, si de aia pastram cel putin 30 de m fata de cel din fata cand mergeam in coloana. E o chestie, zic eu, destul de logica. Asa ca data viitoare cand mai vii cu familia ta de obezi, si mai veniti si toti 4, aveti grija sa mergeti incet si sa pastrati distanta, nu de alta, dar cu toate neamurile tale, masina aia are sanse sa se opreasca egale cu sansele mele de a castiga la loto.

Si daca ai avut noroc sa te opresti, sa nu cumva sa vii sa-mi spui sa am grija cum opresc, ca daca iti ridicai putin falcile poate iti dadeai seama ca nu eu sunt handicapatul care pune frana in mijlocul coloanei, si ca fapt divers, si mie mi-a intrat ABS-ul la faza aia.

Apoi, doi la mana, cand te claxonez, nu inseamna ca iti dau voie sa schimbi banda si sa te bagi in fata mea. Cand te claxonezi inseamna ca te invit sa stai, alaturi de doamna mata, si sa ma astepti sa trec, apoi te bagi tu.

Si boului cu masina argintie, degeaba claxonezi, ca de pe banda 2 nu te lasa nimeni sa faci la dreapta, chiar daca eu mergeam in fata, nu eu ti-am blocat trecerea, si handicapatul cu Golf-ul care a uitat sa mai plece…

Deja nu ma mai mir ca se bat astia in trafic atat de des in Timisoara. Oare ce ar fi sa-mi iau si eu un antifurt de volan in forma de bata de basebal 😕