Câteva lucruri faine la Mercedes E Class

Pe canalul oficial de youtube am găsit niște video-uri foarte interesante care prezintă invațiile de pe noua generație de E Class. Toate aceste filmulețe le găsiți și prezentate și pe site-ul www.concert-in-e.com

Lane assistant

http://youtu.be/zd2ladQhqW4

Dacă nu ești atent la drum și ieși din banda ta, îți vibrează volanul.

Continue reading “Câteva lucruri faine la Mercedes E Class”

Un lucru pe care nu-l știam despre reCAPTCHA

reCAPTCHA logo

 

Poate mulți dintre voi știau, însă eu am aflat de curând: sistemul reCAPTCHA ajută la digitalizarea cărților vechi.

Din cele două cuvinte pe care trebuie să le introduci, unul din ele provine din scanarea unei cărți vechi (un cuvânt care n-a fost recunoscut de programele OCR). Cu alte cuvinte, unul din ele este pentru controlul anti-spam (programul cunoaște cuvântul respectiv), iar celălalt este un cuvânt nerecunosctul automat de OCR și care va fi “tradus” cu ajutorul tău.

Momentan, conform informațiilor de pe Wikipedia, se lucrează la digitalizarea arhivei New York Times și a unor cărți din Google Books.

Alt lucru care nu-l știam, e că Google a cumpărat reCAPTCHA în 16 septembrie 2009.

Acum nu o să mai înjur când văd filtre anti-spam folosind reCAPTCHA, și o să mă chinui să traduc cât mai corect ambele cuvinte.

A scos BUG Mafia album

Se numește “Înapoi în viitor”, deși l-aș fi numit mai degrabă “Poveștiri adevărate pe ritmuri hip-hop”. Nu înțeleg cum o trupă de hip-hop care a scos piese ca Gherila PTM, După blocuri, Față-n față o poate da atât de mult pe sentimentalisme, manele și versuri luate din telenovele:

ATENȚIE: conține versuri de par a fi luate din manele!!!