De la Agresiv la Okapi Tati

Acum aproape 5 ani se lansa mixtape-ul băieților de la Agresiv – Ap. 71. Beton cap-coadă. N-ai motiv să dai skip la nici o piesă. Încă îl mai am în mașină și pe telefon și-l ascult din când în când. O combinație genială de stiluri, artiști noi (JJ) și piese nelansate (Dealerul local, Cha cha, Călătorul etc). Periodă de memorabilă din punct de vedere muzical. Atât mixtape-ul cât și albumele din anul ăla (Spike, Guess Who).

Între timp lucrurile s-au schimbat. Băieții sunt acum alături de Okapi Sound și au scos un nou mixtape. Din păcate este atât de slab încă nici măcar nu m-am obosit să-mi dau adresa de mail să-l downloadez. După ce l-am ascultat de câteva ori în speranța că poate găsesc ceva fain în el am ajuns la concluzia că singura bucată care aș pune-o pe repeat este strofa lui Spike din piesa de mai jos. O strofă. Atât.

Pe lângă asta, nu pot să zic că nu-mi plac și Mi-e dor, De azi, de ieri – însă la nivel de piese de umplutură. Piese pe care o să le uit în jumătate de an. În schimb sunt plăcut surprins de MefX în piesa următoare.

PLM, e greu să găsești un mix bun.

PS: Mixtape-ul celor de la Facem Records este mult mai tare.