De acord cu Cheloo

Nu ştiu ce fac cei de la ACRR (ceva asociaţie de apărare a ţiganilor rromilor), dar se pare că s-au simţit lezaţi de mesajul de pe tricoul lui Cheloo din videclipul piesei “Plec departe”.

Dacă CNA-ul decide să interzică videoclipul, sau dacă o să cenzureaze scrisul de pe tricoul lui Cheloo, mă declar oficial scârbit de ţara în care trăiesc şi pentru care mă chinui să plătesc taxe şi impozite.

Mai multe detalii pe tema asta găsiţi la Alexandru Negrea pe blog, şi la ştirile ProTV (de unde am luat şi interviul de mai jos).

PS: sunt curios cât le-a luat să descifreze ce scrie pe tricoul lui Cheloo. Eu când am văzut clipul prima oară am încercat să desluşesc ce scrie pe tricoul lui, şi deşi eram curios nu am reuşit.

4 thoughts on “De acord cu Cheloo”

 1. Tiganii erau aici pe aceste pamanturi, care ulterior unindu-se prin tot felul de aberatii “europolitice” au format ceea ce noi numim astazi Romania, tara strabunilor, etc….e o aberatie, o intamplare de tara, (vezi declaratii ale lui Cornel Dinu)…dar am deviat de la subiect, spuneam ca tiganii erau pe aceste pamanturi (adusi ca robi din indepartata Indie) ince inainte ca aceasta “tarisoara” sa se inventeze=> au exact aceleasi drepturi ca si noi.
  sa nu uitam niste nume foarte mari: Jhonny Raducanu, Anca Parghel, Ion Voicu,Lucescu, Lacatus, Ilie Dumitrescu…si lista poate continua mult de acum inainte…toti sunt (erau) tigani…dar nu vad vreun motiv de ai omori sau alte aberatii de-ale unor pustani carora doar ce le-a mijit tuleiul…in fine nu se poate ca in mileniul III sa avem atitudine xenofoba sau rasista. Acest cretin de chelu, sau cum s-o fi chemand, nu face ( a se citi creeaza) muzica el a invat doar un copy/paste inteligent, inspirat tot din muzica negrilor, care la randul lor au fost super promovati datorita Hollywood-ului – o cetate a evreilor samd.
  compasiune pt voi care il sustineti in aberatia lui pe acest Chel…

  1. Fiecare cu frustrările lui. Fac pariu ca o mare parte din fani lu’ Cheloo sau ai lu’ Smiley nu au descrifrat ce scrie pe tricoul ăla, şi mai ales, nici nu ştiu de unde vine acel citat.

   Dacă ţiganii s-au simţit lezaţi de mesajul respectiv, e problema lor. Ei se simt minoritari şi discriminaţi, nu e neapărat că aşa îi considerăm noi.

 2. Cheloo a gresit purtind acel tricou
  inscriptionat cu sloganul,,white and proud”
  pentru ca acest slogan apartine lui( David
  Line )- membru coofondator al organizatiei rasiste/extremiste: Ku Klux Klan.David Line,
  s-a inspirat din ideile promovate de catre
  adolf hitler, in cartea sa, “Mein Kampf”,
  primul volum,Capitolul 8.Cifra “14”
  In concluzie:Constitutia Romaniei interzice afisarea in public cu simboluri cu caracter fascist,rasist,xenofob. Si ca sa nu lungesc nepermis cu vorba,o sa incerc sa-ti dau un
  mic exemplu:Este exact cum te-ai afisa in strada
  cu tricouri inscriptionate cu hitler,ion
  antonescu,care acestia sunt vinovati pentru
  crime de razboi.
  Sanatate!

  1. Nu încerc să zic că mesajul este unul ok. Sunt foarte intrigat de faptul că tocmai țiganii s-au simțit lezați. La noi în România s-a ajuns de mult la discriminare pozitivă față de țigani și unguri, și nu e ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.